Collectie

Collectie - Eerste Euro Afslagen

Zeer indrukwekkende herdenkingsuitgiften 24 karaat verguld

Sinds 2002 is de Euro ons wettige betaalmiddel. Natuurlijk werden er in 2002 direct ook de eerste herdenkingseuro’s uitgegeven. Alleen… de oplagen waren toen nog gebaseerd op de oude valuta en niet op de veel grotere groep van Euro verzamelaars. De vraag naar deze munten bleek enorm. Veel van deze bijzondere munten worden daardoor sindsdien voor extreem hoge bedragen op veilingen verhandeld.

Eerste Euro Afslagen Collectie

De Eerste Euro Afslagen Collectie brengt deze Euro’s op een betaalbare manier voor u tot leven. De 24 Karaat vergulde uitgiftes bevatten een puur zilveren applicatie met daarop de allereerste herdenkingseuro van het betreffende Euroland.

Dit procedé is volstrekt nieuw en is nog niet eerder toegepast. Een absolute primeur! Door de beperkte oplage (slechts 10.000 complete collecties) van de Eerste Euro Afslagen Collectie en de grote vraag uit heel Europa, is de beschikbaarheid zeer beperkt.

Gratis accessoires

Geheel kosteloos ontvangt u diverse accessoires bij uw collectie. Per levering ontvangt u altijd de exclusieve Certificaten van Echtheid voorzien van extra informatie en specificaties. Ook ontvangt u leveringsbrieven met uitgebreide achtergrondinformatie. Later ontvangt u de bewaarmap voor al uw Certificaten van Echtheid en een schitterende luxe houten verzamelcassette waarin u uw Eerste Euro Afslagen kunt bewaren.

Exclusieve reserveringslijst

Behoudt u uw eerste uitgifte? Dan wordt u op de exclusieve reserveringslijst geplaatst voor de verdere Eerste Euro Afslagen, die voor u naar verwachting maandelijks zullen verschijnen.

 Levering

Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 14 werkdagen.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Voor bestellingen onder de € 30 vragen wij een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van 2,95 €. Voor bestellingen daarboven is dit bedrag 7,95 €.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig online met Bancontact afrekenen, of achteraf betalen door het bedrag zelf over te maken.